برای قرمز شدن مربای به دوساعت اول مربا ،دم کنی بزارید رو در قابلمه کاملا قرمز و خوشرنگ میشه. یکساعت هم بدون در بزارید بپزه که جا بیفته و قوام بیاد. من به ازای هردوکاسه به،یک کاسه شکر،البته کمتر از یک کاسه شکر، ریختم و گذاشتم بمونه تا اب بندازه بعد گذاشتم روگاز تا جوش بیاد.بعد دم کنی گذاشتم رو درش تا قرمز بشه و بعد گذاشتم قوام بیاد. امیدوارم به درد بخور باشه☺☺😅 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ ❣ @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿