برای قرمز شدن مربای به دوساعت اول مربا ،دم کنی بزارید رو در قابلمه کاملا قرمز و خوشرنگ میشه.
یکساعت هم بدون در بزارید بپزه که جا بیفته و قوام بیاد.
من به ازای هردوکاسه به،یک کاسه شکر،البته کمتر از یک کاسه شکر، ریختم و گذاشتم بمونه تا اب بندازه بعد گذاشتم روگاز تا جوش بیاد.بعد دم کنی گذاشتم رو درش تا قرمز بشه و بعد گذاشتم قوام بیاد.
امیدوارم به درد بخور باشه☺☺😅
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
❣
@khaneedaryasan❣
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿