🍈🍈 واسه درست کردن این ترشی از گردوی کال یا نرسیده استفاده میکنیم گردوی نرسیده(هنوز پوستش سفت نشده و مغز نداره) آب نمکو گذاشتم روی حرارت تا جوش بیاد و بعد گردو هارو بهش اضافه کردم به مدت بیست دقیقه با آب جوشید تا اون لایه نازک و سبز روی گردوها جدا بشه و اگه جدا نشده بود بعد بیست دقیقه دستکش دستتون کنیدو با چاقو آروم روشو بتراشید لایه سبز جدا بشه بعد توی آب سرد میریزم و به مدت سه روز، روزی سه بار آبشو عوض میکنم و هر بار مقداری نمک روشون میریزم بعد از این مرحله که تلخیه گردو گرفته میشه یه لیوان برگه زردالو رو یک روز قبل توی سرکه خیس کردم و میکس میکنم و یه بسته رو روز قبل تو سرکه حل کردم هسته هاشو جدا کردم و بهش و فلفل و نمک و سیاه دونه اضافه کردم گردو هارو هم میشه درسته داخل شیشه ریخت هم مثل من حلقه حلقه گردوهارو توی شیشه ریختم و لایه به لایه مخلوط تمرهندی و برگه زردآلو رو بهش اضافه کردم حتما تو یخچال نگهداری کنید ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ ----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆----