شناسی 🤔آیا واقعا نمک « سم سفید » است ؟ پایانی ✅در ادامه گزارش تحقیقات مرکز پزشکی «سنت لوک» در آمریکا بیشتر مراکز انباشت سدیم و پتاسیم و تاثیر آنها بر کلیه ها، رگهای خونی و قلب است؛ ✅پتاسیم موجود در نمک _طبیعی از مضررات سدیم جلوگیری کرده و از گرفتگی و فشار در رگهای خونی جلوگیری میکند همچنین به بهبود کارایی قلب و انقباض آن کمک کرده و ضربان قلب را تنظیم میکند. ✅به گفته پزشکان دانشگاه "USC "افزایش پتاسیم در بدن از طریق مصرف مواد غذایی مانند نمک_طبیعی، به افرادی که فشار خون بالای ۱۲ دارند توصیه میشود👉 ❌🔴بنابر نتایج این تحقیقات، نمکهای فراوری شده که از یون پتاسیم بی بهره باشد باعث افزایش سدیم موجود در بدن و بالا رفتن فشار خون میشود. 🌼 خانه احسان🌼 🆔 @khaneehsan