#نمک شناسی
🤔آیا واقعا نمک « سم سفید » است ؟
#قسمت پایانی
✅در ادامه گزارش تحقیقات مرکز پزشکی «سنت لوک» در آمریکا بیشتر مراکز انباشت سدیم و پتاسیم و تاثیر آنها بر کلیه ها، رگهای خونی و قلب است؛
✅پتاسیم موجود در نمک _طبیعی از مضررات سدیم جلوگیری کرده و از گرفتگی و فشار در رگهای خونی جلوگیری میکند همچنین به بهبود کارایی قلب و انقباض آن کمک کرده و ضربان قلب را تنظیم میکند.
✅به گفته پزشکان دانشگاه "USC "افزایش پتاسیم در بدن از طریق مصرف مواد غذایی مانند نمک_طبیعی، به افرادی که فشار خون بالای ۱۲ دارند توصیه میشود👉
❌🔴بنابر نتایج این تحقیقات، نمکهای فراوری شده که از یون پتاسیم بی بهره باشد باعث افزایش سدیم موجود در بدن و بالا رفتن فشار خون میشود.
🌼
#فروشگاه خانه احسان🌼
🆔
@khaneehsan