🔹تا حالا پختین؟!😋 😊اومدم با آموزش یه رب آلوی خوشمزه👌 🫐2 کیلو آلو لازمه که اگر آلو سیاه باشه بهتره، آلو‌ها رو شسته توی یه ظرف بریزین. اگه آلو‌ها سفت بود، یه لیوان آب بهش اضافه کنین اگه آلوها رسیده و آبداره نیازی به اضافه کردن آب نیست. 🫐ظرف رو بزارین روی حرارت ملایم و درب ظرف رو ببندین تا آلو‌ها آب بندازه. 🫐بعده 10 دقیقه، در ظرف رو برداشته و اجازه بدین تا آلو‌ها خوب بپزن و نرم بشن. 🫐 وقتی آلوها کامل له شدن، حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین آلوها خنک بشه و بعد توی یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق اونها را له کنین تا پوره‌ش خارج بشه. 🫐پوره های آلو رو دوباره توی ظرف بریزین و روی حرارت ملایم بزارین تا بجوشه و سفت و غلیظ بشه. رب باید به اندازه ای بپزه که کاملا آبش خشک بشه. 🫐در انتها هم ۱قاشق مرباخوری نمک بهش اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنین. 🫐بعد اینکه رب کاملا سرد شد، به ظرف شیشه ای تمیز منتقلش کنین و بزارین توی یخچال. 💥چنتا نکته مهم هم توی تهیه رب آلو هست که میگم: ✨ به اندازه ای نمک بریزین که رب شور نشه. ✨موقع جوشیدن رب، روی سطح اون کف هایی جمع می‌شه که با قاشق اونها رو بردارین، چون توی طعم و رنگ رب اثر داره. ✨ رنگ رب بسته به رنگ آلویی که استفاده کردین، سیاه یا زرد یا قرمزه. ✨ در حین پخت، مرتب رب رو از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره، اگه رب ته گرفت، قابلمه رو عوض کنین و اجازه بدین بقیه پخت انجام بشه. ✨رب باید کاملا خشک شده و همه آبش کشیده بشه تا کپک نزنه. 🌼 خانه احسان🌼 🆔 @khaneehsan