#آشپزی
🔹تا حالا
#رب_آلو پختین؟!😋
😊اومدم با آموزش یه رب آلوی خوشمزه👌
🫐2 کیلو آلو لازمه که اگر آلو سیاه باشه بهتره، آلوها رو شسته توی یه ظرف بریزین.
اگه آلوها سفت بود، یه لیوان آب بهش اضافه کنین
اگه آلوها رسیده و آبداره نیازی به اضافه کردن آب نیست.
🫐ظرف رو بزارین روی حرارت ملایم و درب ظرف رو ببندین تا آلوها آب بندازه.
🫐بعده 10 دقیقه، در ظرف رو برداشته و اجازه بدین تا آلوها خوب بپزن و نرم بشن.
🫐 وقتی آلوها کامل له شدن، حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین آلوها خنک بشه و بعد توی یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق اونها را له کنین تا پورهش خارج بشه.
🫐پوره های آلو رو دوباره توی ظرف بریزین و روی حرارت ملایم بزارین تا بجوشه و سفت و غلیظ بشه.
رب باید به اندازه ای بپزه که کاملا آبش خشک بشه.
🫐در انتها هم ۱قاشق مرباخوری نمک بهش اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنین.
🫐بعد اینکه رب کاملا سرد شد، به ظرف شیشه ای تمیز منتقلش کنین و بزارین توی یخچال.
💥چنتا نکته مهم هم توی تهیه رب آلو هست که میگم:
✨ به اندازه ای نمک بریزین که رب شور نشه.
✨موقع جوشیدن رب، روی سطح اون کف هایی جمع میشه که با قاشق اونها رو بردارین، چون توی طعم و رنگ رب اثر داره.
✨ رنگ رب بسته به رنگ آلویی که استفاده کردین، سیاه یا زرد یا قرمزه.
✨ در حین پخت، مرتب رب رو از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره، اگه رب ته گرفت، قابلمه رو عوض کنین و اجازه بدین بقیه پخت انجام بشه.
✨رب باید کاملا خشک شده و همه آبش کشیده بشه تا کپک نزنه.
🌼
#فروشگاه خانه احسان🌼
🆔
@khaneehsan