🌸🍃 🍃 🔖دسر سنتی لعل به ( استان همدان ) ✨مواد لازم : به: نیم کیلو شکر: نیم کیلو گلاب: نصف استکان بادام و پسته خلال شده: به مقدار لازم کره: ۵۰ گرم ✨خواص: یک میان‌وعده مناسب برای کودکان بوده در عین حال که ژله‌ای است، فاقد هر گونه مواد افزودنی بوده و حالت پاستیلی دارد. افرادی که قند خون بالا دارند با احتیاط مصرف کنند. حاوی مقدار مناسب از پتاسیم و ویتامین A و فیبرها است. ✨دستور پخت: به را خرد کرده و می‌پزیم. آن را از صافی عبور داده و شکر و کره را نیز اضافه می‌کنیم. مجدد روی حرارت گذاشته و چند بار هم می‌زنیم تا سفت و غلیظ شود. در آخر گلاب را افزوده و شعله را خاموش می‌کنیم. کف سینی را چرب کرده و مواد را روی آن ریخته و اجازه می‌دهیم سرد شود. خلال بادام و پسته را روی آن پاشیده و وقتی کامل سرد شد برشهای لوزی می‌دهیم و سرو می‌کنیم. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃@khanevade_Beheshti