💜 سیب‌زمینی شوهر پَز 🌸 آقای خونه، اگه حال نداری خونه را جارو کنی یا ظرفا را بشوری، حداقل یه غذا بپز... . البته دوستان الآن میگن ما ربات جاروبرقی داریم که خودش خونه را جارو میکنه یا ماشین ظرفشویی داریم یا سرخ‌کن داریم که خودشون این کارها را میکنه یا سیب‌زمینی منجمد آماده است. چقدر الکی زحمت بکشیم! ما این‌همه پول دادیم این وسایل را گرفتیم؛ باز هم بریم کارم کنیم؟!! 🌸 یکی از مشاورین میگفت: بعد سخنرانی در همایشی، دیدم مادری داره بند کفش پسرش را می‌بنده. به اون مادر گفتم: «همین کار امروز شما، باعث طلاق‌گرفتن این پسر توی آینده میشه». منظور اینه که وقتی مادرها همه کارهای پسراشون را میکنند، پسرها بعداً از همسرانشون هم همین انتظارات را دارند و درنتیجه، هیچ‌وقت پسر، «مهارت تاب‌آوری» (صبر) در مقابل مشکلات و سختی‌های زندگی را یاد نمیگیره. و البته «مهارت حل مسئله» را هم یاد نمیگیره تا بتونه در مقابل مشکلات، اول، اونها را به مسئله تبدیل کنه و بعد، اونها را حل کنه. 🌸 خب، از سیب‌زمینی سرخ‌کردۀ شوهر پَز نگذریم. معمولاً خانوم و بچه‌ها سیب‌زمینی سرخ‌کرده دوست دارند و شما به‌عنوان خودشیرینی هم که شده، میتونید داوطلب درست‌کردنش بشید. 🌸 آقایون عزیز، اول، سیب‌زمینیا را شسته، بعد با پوست‌کن سیب‌زمینیا را پوست میگیرید. بعد، ورق‌ورق میکنید. حالا به‌صورت خلال‌های یک‌اندازه درمیارید. برای زود سرخ‌شدن اونها، مختارید که اونها را بعد از خلال‌کردن، مربع‌مربع هم بکنید. قابلمه آب‌جوش که از قبل آماده شده، در همون موقعی که داره میجوشه، سیب‌زمینیا را بریزید. حدود ۵ تا ٨ دقیقه باید جوش بخوره. بستگی داره که درِ قابلمه را بذارید یا نذارید. بعد ۵ دقیقه که سیب‌زمینیا توی آب‌جوش بودند، یه ظرف آب سرد که داخلش یخ انداختید را آماده می‌کنید و بعد از اینکه سیب‌زمینیا را آبکش کردید، میریزید توی ظرف آب یخ تا به اونها شُک وارد بشه و سیب‌زمینیای تُردی داشته باشید. مقداری که در آب یخ موند، قابلمه یا ماهیتابه دیواره‌بلندی را روی گاز بذارید (به‌خاطر اینکه روغن روی صفحه گاز و دیواره‌ها نپاشه، از قابلمه استفاده میکنیم و یا کلاً با سرخ‌کن انجام میدیم.) در ضمن، هر ظرفی را استفاده کردید، اگه چرب نشده، سریع با آب خالی بشورید تا ظرف‌های کثیف تَلنبار نشه! 🌸 داخل قابلمه یا ماهیتابه، روغن میریزید و بعد هم برای طلایی‌شدن رنگ سیب‌زمینیا مقداری زردچوبه اضافه میکنیم. همین الآن هر مقدار نمک میخواهید، به روغن اضافه کنید؛ چون نمک‌زدن به سیب‌زمینی بعد از سرخ‌شدن، جالب نمیشه. خب حالا یه سیب‌زمینی را به‌عنوان تست، میذارید توی روغنی که مقداری از کف ظرف بالاتره (کمی بیشتر از نیم بند انگشت). سعی کنید قابلمه متوسطی بردارید که روغن کمتری استفاده بشه. وقتی سیب‌زمینی تست، مقداری سرخ شد، بخشی از سیب‌زمینیا را اضافه کنید و مقداری صبر کنید تا سرخ بشه. بعد اونها را هم‌بزنید و زیرورو کنید. اگر نخواستید مراحل آب‌جوش و شُک آب یخ را انجام بدید، همان مربعی خورد کنید تا سریع و ترد، سرخ بشه. 🌸 آشپزی یه مرد برای خانوم و بچه‌هاش قشنگه. این زیبایی‌ها را به زندگی‌تون اضافه کنید. ✏️ نویسنده: حجت‌الاسلام سید صالح پورمند کانال خانواده مهربان https://eitaa.com/joinchat/1536032822C28d95a00c8 سایت خانواده مهربان http://www.khanevadeh-man.ir .