مواد مورد نیاز برای تهیه : آب انار ۳.۵ پیمانه دانه انار ۱ پیمانه شکر ۳ پیمانه آب لیمو به مقدار لازم طرز تهیه مربای انار : ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید. انار را به اندازه ی یک پیمانه دانه دانه کنید و به اندازه ی ۳/۵ پیمانه آب بقیه را بگیرید. در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید. دانه های انار و آبلیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر ان ها را بپزید. برای اینکه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است. مربا را در ظرف تمیزی بریزید و درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. @khanevadeherani