مواد مورد نیاز برای تهیه
#مربای_انار :
آب انار ۳.۵ پیمانه
دانه انار ۱ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار :
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید.
انار را به اندازه ی یک پیمانه دانه دانه کنید و به اندازه ی ۳/۵ پیمانه آب بقیه را بگیرید.
در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
دانه های انار و آبلیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر ان ها را بپزید.
برای اینکه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است.
مربا را در ظرف تمیزی بریزید و درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
@khanevadeherani