طرز تهیه
#ترشی_گردو
👇👇👇 مواد لازم:
گردو کال1 کیلو ، سرکه به مقدار لازم، سبزی ترشی به مقدار دلخواه، سیر6 حبه،ترخون100گرم، ادویه ترشی به مقدار دلخواه
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز م ازاینکه همراه ما هستید و با نظرات خود ما را یاری می کنید سپاس گذاریم. برای شما طرز تهیه یک نوع ترشی مخصوص به همدان را آماده کردیم.امیدواریم از درست کردن آن لذت ببرید.ترشی گردو را با گردوی کال میگیرند یعنی وقتی هنوز گردو سفت نشده و سبز و ریز است آن را چیده و برای ترشی آماده می کنند.
ابتدا گردو های ریز را بشویید و سپس آن ها را در درون قابلمه ریخته و به مدت 8 دقیقه بجوشانید سپس آن را آبکش نمایید. اگر گردو ها خیلی ریز است نیاز به جوشاندن مجدد نیست، در غیر این صورت بار دیگر آن ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید که تلخی آن تا جای ممکن گرفته شود باید دقت کنید که زیاد هم بجوشانید نرم و له شده و به اصطلاح ترشی لهیده میشود و تازگی و طعم خود را از دست میدهد.مرحله دوم تهیه ترشی گردو:
بعد از جوشاندن آن را باید داخل آب سرد بریزند و یکی دو روزی نگهداری کنید و چند باری آب آن را عوض کنید و باید بچشید تا جایی که تلخی آن گرفته بشود وقتی تلخی آن گرفته شد اکنون مناسب ترشی انداختن است.
بعد یکی دو روز آن را آبکش کنید و باید با سرکه و نمک کمی جوشاند که باید 3 دقیقه بیشتر نشود سپس آن را در شیشه ریخته و کمی ترخون و سیر به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و آن را در جای خنک و کم نور نگهداری کنید تا بعد 10 روز برسد.
@khanevadeherani
ترشی ما آماده ست. نوش جان