گوشت 200 گرم (با استخوان باشه بهتره از سردست و گردن میتونید استفاده کنید) ترخون مقدار لازم پیاز یک عدد نخود نصف لیوان لوبیا سفید نصف لیوان( میتونید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید یا از ترکیب هر دو که خوب خیلی بهتره) گوجه فرنگی 3 عدد متوسط رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یک عدد متوسط یا دو تا کوچیک نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم حبوبات رو 24 ساعت بزارید خیس بخورد و هر 8 ساعت آبش رو عوض کنید برای 5 تا6 نفر کافیه و البته بستگی به خورنده داره گوشت رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه با دو سه قاشق روغن تفت بدهید تا پیازها حالت لعابی پیدا کنه مرتب هم بزنید تا پیازها نسوزد وگرنه آبگوشت بد رنگ میشود حالا رب رو اضافه کنید و تفت کوچیک بدهید گوجه ها رو که ریز خرد کردید اضافه کنید و تفت بدهید وقتی گوجه ها حسابی تفت خوردند حبوبات رو اضافه کنید با کاسه آبگوشت خوری، آب که حتما آبجوش باشه رو به تعداد نفرات پر اب کنید و بریزید توی قابلمه سیب زمینی رو هم اضافه کنید اگه داخل زودپز میپزید که خودتون دیگه ببینید زودپزتون چقدر زمان میخواد ولی اگه داخل قابلمه درست کردید 4 تا 5 ساعت زمان لازمه که آبگوشت جا بیافته با حرارت ملایم و اگه تو این زمان آب لازم داشت آب جوش استفاده کنید لحظه آخر پخت چند لحظه حرارت رو زیاد کنید که یه قل حسابی بزنه در آخر حرارت رو خاموش کنید و به دلخواه فلفل سیاه، ترخون و دارچین بپاشید روی آبگوشت نکته: این مدل آبگوشت پایه و اصل آبگوشت سنتی هست حالا دیگه بعضی لیمو عمانی میاندازند بعضی کشک میریزند داخلش، بعضی لبو @khanevadeherani