#ته_چین_مرغ
برنج 5 پیمانه
سینه مرغ 2 تا 3 عدد
ماست 1/5 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
زعفران دم کرده به مقدارلازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف استکان
پیاز بزرگ 1عدد
پیاز رو نگینی خردکن و با مرغ های خرد شده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه همزمان با هم تفت بده با حرارت متوسط مرتب بالا سرش باش و هم بزن
تا پیازها به حالت لعابی در بیاد .
هیچ وقت اول پیاز رو سرخ نکنی بعد گوشت هارو اضافه کن .همینطور که خام هست با گوشت تفت بده تا آب پیاز بوی گوشتها رو از بین ببره .درمورد همه غذاها و خورش ها
وقتی پیازها لعابی شد1لیوان پر آب جوش رو اضافه کن و بزار با حرارت کم تا کاملا بپزه به حدی که دو سه قاشق آب غلیظ باقی بمونه .
در ظرفی 1/5 لیوان ماست به همراه 2 عدد زرده تخم مرغ و روغن مایع و دارچین و زعفران را بریز و هم بزن
یه نکته اگه دوست داری ته چین مثل کیک بهم بچسبه و سفت باشه سفیده تخم مرغ ها رو هم اضافه کن و گرنه همون زرده ها کافیه
برنج آبکش شده را که بهتر از کمی زنده تر از حد معمول برداری
به مواد اضافه میکنی و کامل مخلوط میکنی (نمک نمیریزی چون برنج نمک داره فلفل هم نمیریزی چون مرغ فلفل داره)
با مواد ترکیب میکنی
کف تابه تفلون رو چرب کن
و نصف مقدار برنج رو داخل ظرف بریز و با پشت قاشق پهن و فشرده کن
میتونی این کار رو در دو تا سه مرحله انجام بدی
مرغ پخته شده را روی سطح برنج بریز .دقت کن مرغ ها به دیواره تابه نرسه یه کم فاصله بده
#آشپزی
#ماه_رمضان
@khanevadeherani