موادی برای خوشمزه تر شدن عدسی
از موادی که باعث خوشمزه تر شدن عدسی می شوند می توان به سیر و پیاز اشاره کرد. اگر با طعم سیر مشکل ندارید می توانید برای مقدار مواد بالا بین دو تا سه حبه سیر استفاده کنید. پیاز فراوان نیز به خوشمزه تر شدن عدسی کمک زیادی می کند ، البته به دلیل اینکه دستور بالا برای تمام سلیقه ها ارائه شده است از سیر در آن استفاده نشده است و مقدار پیاز آن نیز متعادل است.
@khanevadeherani
عدسی بدون سیب زمینی
وجود سیب زمینی در عدسی علاوه بر اینکه به خوشمزه تر شدن آن کمک می کند ، باعث می شود عدسی لعاب بیشتری داشته باشد. البته اگر دوست ندارید از سیب زمینی در عدسی خود استفاده کنید می توانید آنرا حذف کنید. توصیه می کنیم در صورت حذف سیب زمینی مقدار بیشتری آرد تفت داده و در عدسی بریزید تا عدسی شما پس از پخت لعاب کافی داشته باشد.
لعاب دار شدن عدسی
برای لعاب دار شدن عدسی راه های متفاوتی وجود دارد که از مرسوم ترین این روش های می توان به اضافه کردن آرد تفت شده اشاره کرد. مقداری آرد را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت به عدسی خود اضافه کنید، این کار لعاب بسیار خوبی به عدسی می دهد.