معرفی غذاهای نذری محرم و صفر
نذری دادن از آدابی است که از دیرباز در میان ایرانیان رواج داشته و به خصوص در مراسم سوگواری بزرگان مذهبی نظیر تاسوعا و عاشورا مردم اعتقاد فراوانی به طبخ غذایی خاص و پخش کردن آن در میان اطرافیان از همسایگان گرفته تا خانواده های نیازمند دارند.
@khanevadeherani
پختن غذای نذری در ماه محرم یا ماه صفر یکی از سنتهای زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است.
در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئتها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای نذری مشغول میشوند. پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیباییهای این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است.
اما بعد از پخت غذا یا آش و … نوبت به زنان خوشذوق و هنرمند ایرانی میرسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای نذری مشغول میشوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.