خانواده ایرانی
#زولبیا مواد لازم برای۱۵ نفر نشاسته (1 لیوان سرخالی) ۱۲۰ گرم ماست پرچرب (نصف لیوان) ۱۲۰ گرم آرد
...مواد زولبیا رو به صورت دایره های تودرتو داخل روغن داغ میریزیم هر دو طرف رو سرخ می کنیم تا طلایی شود و بلافاصله داخل شربت گرم ریخته ۵- شربت زولبیا بر خلاف بامیه باید داغ باشد، 10 تا 15 ثانیه داخل شربت قرار داده بعد بر میداریم نبایدزیاد داخل شربت بمونه. @khanevadeherani سایر نکات برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد. فیلم تهیه زولبیا رو حتما ببینید