خانواده ایرانی
@khanevadeherani اگر پیاز اضافه هم کنید مشخص نیست که داخلش پیاز هست،عطر دلچسبی داره میتونین این کته رو کلا زعفرانی کنید از اول که آب میریزید زعفران هم بریزید و میتونید بعد از اینکه آبش کشیده شد موقع دم کشیدن فقط یه مقدار زعفران به صورت ضربدری روش بریزین کسانی که همیشه میترسند کته ها شون شفته بشه حتما این روش بپزن تفت دادن برنج باعث میشه برنج خرد و شفته نشه و راحت هم به قول معروف دون میشه ویتامین های برنج هم حفظ میشه برای کته یا از برنج لنجون اصفهان یا برنج شمالی میتونید از ترکیب لاشه یا سرلاشه شمالی و هندی استفاده کنید برنج شمالی شکسته اش خیلی خوش عطر تره