‍ 🌾🍃 🌾🍁آش_ترش_زنجان مواد لازم : نخود و لوبیا عدس وسبزی آش سیب زمینی وهویج آلوچه ریز آشی زرد آلو خشک رشته آشی لبو (در صورت تمایل) سیر و سرکه شکر وپیاز داغ ١_نخود و لوبیا را نیم پز می‌کنید. سپس عدس را به آن اضافه كرده تا آنها هم نیم پز شوند . ٢_هویج بصورت نیم حلقه و سیب زمینی رابه صورت نگینی و پیاز داغ و سبزی را اضافه می‌کنید . ٣_نیم پز که شد آلوچه و زرد آلو و لبو پخته را اضافه می‌کنید و در صورت تمایل سیر را هم خردکرده به آن اضافه می‌کنید . ٤_برای افزایش غلظت آش ،کمی رشته آشی در انتهای پخت آش اضافه می‌کنید تا لعاب بیندازد. ٥_برای چاشنی آش یکی دو قاشق شكر باضافه کمی سرکه به آن اضافه می‌کنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند. 🌾🍁نكته : این آش، آشی فوق العاده خوشمزه است من فندق و خشکبار داخل آش ترش نمی‌ریزم ولی در صورت تمایل می‌توانید کمی گردو به آن اضافه کنید. گردو رنگ آش را تیره تر می‌کند. عده‌ای هم بجای شکر ،شیره انگور می‌ریزند که ما شیره هم ریختیم. ٦_درآخر هم با پیازداغ و نعناع داغ تزیین میکنیم. . 🌷خانه ی سبزآبی🌷 @khaneyesabzabi