خورش آلو اسفناج
کپی 🚫
مواد برای 4نفر
گوشت ماهیچه گوسفندی ۴۰۰گرم
اسفناج نیم کیلو.ساطوری شده
پیاز 1 عدد متوسط نگینی
نمک 1ق م
روغن 1 پیمانه
آلو مشهدی 200گرم
رب انار به میزان دلخواه
ابتدا پیاز را با گوشت و کمی روغن سرخ میکنیم.5 لیوان آب ریخته واجازه میدهیم آرام بپزد ونرم شود.
اسفناج را با بقیه روغن سرخ میکنیم.خیلی نه!
اسفناج وآلو ونمک را به خورش اضافه کرده واجازه میدهیم بپزند یک ربع قبل از سرو هم رب انار اضافه میکنیم تا حا بیفتد
الان فصلشه...حتما امتحان کنید😋😋😋😋
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi