شیرینی کشمشی
مواد لازم:
آرد: 250 گرم
پودر شکر: 220 گرم (به نظر من شیرینیش یکمی زیاد بود برای من)
کره: 150 گرم
تخم مرغ: 2 تا
کشمش: 100 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
طرز پخت:
خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم...فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه
آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم
سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم
و برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم
وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدامیکنیم
واقعا می گم که با این دستور بهترین شیرینی کشمش رو داشتم..همونجور نرم که دوست دارم، نه خشک و بیسکویتی..البته من سری دوم رو یکم دیرتر برداشتم که مشخصه دورش کمی برشته تر شده
بازم یادآور میشم که برای داشتن کیفیت عالی توی شیرینی و کیک و مخصوصا شیرینی لطفا ترازو داشته باشین و مواد رو دقیق اندازه بگیرین
این شیرینی های خوشمزه به نظر من یکم شیرینیش زیاد بود...من یه کوچولو کم شیرین تر دوست دارم باشه..اما با شیر واااااقعا می چسبه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi