فسنجون چهار مغز با بادمجون
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد برای 4 نفر
مغزگردو و پسته و بادام و بادام زمینی( بادام زمینی بو داده باشد )هر کدام نصف فنجان.همه را با هم چرخ کنید
پیاز 1 عدد متوسط رنده شده
رب انار به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سینه مرغ چرخ شده نصفی(میتوانید از مرغ تکه ای یا گوشت هم استفاده کنید)
شکر 2 ق س (دلخواهه)
آب به مقدار لازم
بادنجان 1 یا 2 عدد ورق شده و سرخ شده
پیاز رنده شده و مغزهارا با 1 پارچ آب بگذارید بجوشد.شعله را ملایم کنید تا 3 ساعت بپزد و روغن بیفتد.
گوشت را با یک پیاز کوچولوی رنده شده آب گرفته و کمی نمک ورز دهید و با دستان خیس قلقلی کنید.یا مستقیما داخل خورش بریزید یا اول کمی تفت دهید بعد.
رب انار و شکر و نمک اضافه کنید و بذارید خورش جا بیفتد.
هنگام سرو هم بادمجانهای سرخ شده را روی خورش بچینید
حتما امتحان کنید عالیست👌
پ ن:من مثل مادرم هیچ وقت پیاز و گردوی فسنجون رو تفت نمیدم.چون به نظرم اینجوری طعم بهتری داره
#خورش
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi