فسنجون چهار مغز با بادمجون کپی بدون ذکر منبع⛔️ مواد برای 4 نفر مغزگردو و پسته و بادام و بادام زمینی( بادام زمینی بو داده باشد )هر کدام نصف فنجان.همه را با هم چرخ کنید پیاز 1 عدد متوسط رنده شده رب انار به مقدار لازم نمک به مقدار لازم سینه مرغ چرخ شده نصفی(میتوانید از مرغ تکه ای یا گوشت هم استفاده کنید) شکر 2 ق س (دلخواهه) آب به مقدار لازم بادنجان 1 یا 2 عدد ورق شده و سرخ شده پیاز رنده شده و مغزهارا با 1 پارچ آب بگذارید بجوشد.شعله را ملایم کنید تا 3 ساعت بپزد و روغن بیفتد. گوشت را با یک پیاز کوچولوی رنده شده آب گرفته و کمی نمک ورز دهید و با دستان خیس قلقلی کنید.یا مستقیما داخل خورش بریزید یا اول کمی تفت دهید بعد. رب انار و شکر و نمک اضافه کنید و بذارید خورش جا بیفتد. هنگام سرو هم بادمجانهای سرخ شده را روی خورش بچینید حتما امتحان کنید عالیست👌 پ ن:من مثل مادرم هیچ وقت پیاز و گردوی فسنجون رو تفت نمیدم.چون به نظرم اینجوری طعم بهتری داره 🌷خانه ی سبزآبی🌷 @khaneyesabzabi