کیک موکا
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد لازم کیک 👇
تخم مرغ 5 عدد
آرد ۱ و 1/4 لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آب ولرم یا شیر ۱/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکین پودر نصف ق چ
کاکائو 1/4لیوان
قهوه فوری یا نسکافه 2 ق غ
آرد وکاکائو وقهوه فوری و بکین پودر را سه بار الک کرده کنار بگذارید.
ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید. شکر را اضافه کرده حدود 7دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگذارید.حالا مخلوط آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با قاشق به صورت دورانی مخلوط کنید.
این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود.کف قالب کمربندی 25 سانتی را خیس کرده و یک کاغذ روغنی کمی بزرگتر از مساحت دایره طوریکه لبه ها بیرون بزند فیکس کنید مواد را داخل قالب ریخته برای مدت ۴۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ طبقه وسط قرار دهید.بافت این کیک خیلی لطیف وپفکی است با خلال دندان امتحان کنید اگر نچسبید یعنی پخته.تصور نکنید خام است.کیک را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود
با خامه فرم گرفته که به آن کاکائو و نسکافه اضافه کرده اید تزئین کنید
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi