لواشک هندوانه 🍉🍉. 🍉هندوانه (پوره شده): 3 پیمانه 🍚شکر: یک دوم پیمانه 🍉طرز تهیه: پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد 20 در 30 سانتی متری پهن کرده، قالب در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد) قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر شود. @khanom_kocholoo 😍👆