🔸انجیر در بارداری
به طور کلی از نظر مواد معدنی، انجیر بسیار غنی است. کلسیم، پتاسیم، آهن و روی، در انجیر بیش از هر میوه دیگر یافت می شود.
میزان این ریزمغذی ها به قدری زیاد است که گاهی انجیر را با شیر مادر مقایسه کرده اند.
⭕️انجیر حاوی مقدار زیادی فیبر است که می تواند از یبوست بارداری پیشگیری نماید.(برای رفع یبوست می توانید چند عدد انجیر رو شب ها خیس کرده و صبح انجیر و آب آن را میل کنید )
⭕️انجیر سرشار از ویتامین ب 6 است که مدتهاست می دانیم در پیشگیری از تهوع بارداری مفید است.
⭕️انجیر حاوی آنزیم های پروتئولیتیکی است که هضم غذاها را ساده کرده و از مشکلات گوارشی در حاملگی پیشگیری می کند.
⭕️خصلت قلیایی زیاد انجیر، می تواند جلوی هوس و ویارهای بی مورد زنان حامله را گرفته و مانع اختلال در رژیم غذایی بهینه زن باردار شود.
⭕️همچنین سازمان های معتبر غذایی، هیچ احتیاطی را برای مصرف متعادل انجیر در دوران بارداری توصیه نکرده اند.
🎀@delbrak1🎀