کیک اسفنجی با دو تخم مرغ بدون شیر مواد لازم: این مواد مناسب ۴ نفر است ۲ عدد تخم مرغ ۳/۴ پیمانه آرد قنادی یا شیرینی پزی ۱/۳ پیمانه شکر ۲ ق غ روغن مایع ۲ ق غ آب جوش ۱/۲ ق چ وانیل ۱ ق چ بکینگ پودر زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده رو تا زمانی که کاملا پف کند و رد پره های همزن روی آن بماند بزنید سپس سفیده را کنار بگذارید. زرده و وانیل را در یک ظرف دیگر با همزن ۲ الی ۳ دقیقه بزنید سپس شکر را در سه مرحله اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. حالا ۲ قاشق روغن مایع رو ریخته چند ثانیه کوتاه هم زده و بعد هم دو قاشق آب جوشمون رو اضافه میکنیم و یه چندثانیه دیگه هم زده تا میکس هم بشن. دیگه همزن رو کنار میزاریم آرد ۳ صفر یا شیرینی پزی رو با ۱ قاشق چایی خوری بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به موادمون در چند مرحله اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم،یعنی مواد رو روی آرد تا میزنیم. شاید برا شما ۱ ق آرد کمتر یا بیشتر ببره بعلت سبک و سنگینی آردها جذبشون متفاوت هست پس دقت کنین قسمت آخر آرد رو خیلی کم کم اضافه میکنیم و دیدیم که غلظت موادمون خوبه دیگه اضافه نکنیم و یا اگه غلظتش کم بود نهایت یه قاشق آرد بیشتر از دستور استفاده میکنیم. کف قالب ۱۲ تا۱۵ سانتی رو کاغذ روغنی گذاشته دیواره ها رو اصلااااا چرب نمیکنیم چون مواد اصطلاحا چنگ میندازه تا بالا بیاد اگه دیواره چرب بشه لیز میخوره. مواد رو داخل قابلمه یا قالب ریخته تو فراز قبل گرم شده طبقه وسط بمدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم. درجه برا فرهای برقی ۱۶۵ درجه برای گازی ۱۷۵ درجه برای سولاردوم ۱ دقیقه قبلش یه ظرف آب بزارین تا محیط مرطوب بشه سریعا ظرف آب رو برداشته قالب کیک رو قرار بدین تا بپزه. من با سولاردوم اول دمای ۱۷۰ رو انتخاب کردم وسطای پخت احساس کردم کیک داره گنبدی میشه دمای فر رو پایین آوردم و با ۱۵۵ درجه گذاشتم پختش کامل بشه بعد با سیخ چوبی پخت کیک رو چک کردم، پس حواستون به کیک باشه چون فر ها با هم متفاوت هستن.نوش جان 🌸 🍲 @khatdost