🔺️مصرف مواد قندی‌ و‌ شیرین در وعده‌ افطار را کاهش دهید توصیه وزارت بهداشت برای مصرف وعده افطار: 🔹مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار. 🔹استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی. 🔹انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن. 🔹سیب‌زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی،  تخم مرغ آبپز، کره و عسل. 🔹زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و ... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود. 🎯 اخبار دقیق و تحلیل‌های واقعی همدان را در روزنامه هگمتانه رصد کنید @hegmataneh_news_ir