🍯 نکاتی راجع به عسل
📝عسل را درون یخچال نگه داری نکنید.
📝برای برداشتن عسل از قاشق خیس استفاده نکنید.
📝هرگز عسل را با مایعات داغ مانند چای، شیر، نسکافه، قهوه و... قاطی نکنید؛ باید کمی صبر کرد تا این مایعات مقداری ولرم شود.
📝بر خلاف تصور عامه یکی از نشانه های مرغوبیت عسل شکرک زدن یا به اصطلاح رُس بستن آن است؛ پس اگر عسل مورد استفاده شما شکرک زد نگران نباشید.
📝عسل رنگ های متفاوتی دارد و از روشن تا تیره آن باتوجه به نوع مکانی که مورد بهره برداری قرار می گیرد در بازار موجود می باشد.
◀️ برای شما مخاطبان محترم خیمهگاه ولایت تخفیف ویژهای قائلیم و ارسال هم با خودمونه و برای شما رایگانه 👇👇👇👇 پیام بدید 👇👇👇👇
@ertebat_kheymegahevelayat