🍀 "سلام تجربه‌ی جدید من در مورد پوسته هندونه، درسته خُشکوندنشه😅 ما مرغ داریم، اول پوسته هندونه رو برای اونا میذارم نوک میزنن میخورن، نازک میشه، 💥 بعد اونو پشت و رو میکنم و میذارم توی آفتاب، خیلی خوب خشک میشه اما قبلا که بصورت تازه، ریز میکردم، میدیدم حینِ خشک‌شدن، جمع میشه و پیچ میخوره و بعضا لابلای این پیچ‌ها کپک میزد که اگه دقت نمیکردم متوجه نمیشدم. الان درسته که میذارم دیگه فقط یه کم لبه هاش جمع میشه و بقیش کامل می‌خشکه، بدون یه ذره کپک" 🔸 پی‌نوشت: بسیار عالی! 🌾 دست‌مریزاد👏 💥 منتهی باتوجه به اینکه دامداران سنتی، دستگاه خُردکن ندارن، اگر پس‌از آماده‌شدن خشکاله‌ها، مقداری هم خُرد بشن، مصرف اون‌ها برای دام بسیار راحت‌تر، و لطف و مهربانی‌تون، تکمیل میشه...!☺️ زندگی‌تون پر از آرامش و برکت!🌸 ✍ 🌍 eitaa.com/khoshkalee