#ارسالی_کاربران
🍀 "سلام
تجربهی جدید من در مورد پوسته هندونه، درسته خُشکوندنشه😅
ما مرغ داریم، اول پوسته هندونه رو برای اونا میذارم نوک میزنن میخورن، نازک میشه،
💥
بعد اونو پشت و رو میکنم و میذارم توی آفتاب، خیلی خوب خشک میشه
اما قبلا که بصورت تازه، ریز میکردم، میدیدم حینِ خشکشدن، جمع میشه و پیچ میخوره و بعضا لابلای این پیچها کپک میزد که اگه دقت نمیکردم متوجه نمیشدم.
الان درسته که میذارم دیگه فقط یه کم لبه هاش جمع میشه و بقیش کامل میخشکه،
بدون یه ذره کپک"
🔸 پینوشت: بسیار عالی!
🌾 دستمریزاد👏
💥 منتهی باتوجه به اینکه دامداران سنتی، دستگاه خُردکن ندارن، اگر پساز آمادهشدن خشکالهها،
مقداری هم خُرد بشن، مصرف اونها برای دام بسیار راحتتر، و لطف و مهربانیتون، تکمیل میشه...!☺️
زندگیتون پر از آرامش و برکت!🌸
✍
#پویشکِشوریخشکالهدام
🌍
eitaa.com/khoshkalee