#پیام_شما| ضمن عرض خوشامد به کانال و تشکر از همراهیتون🌸
☆ روشی که از قدیم مرسوم بوده، این هست که تخم خربزه رو در صورت "مصرف شخصی" در یک ظرف درببسته، در بیرون یخچال، چندساعت میگذارن، تا بافت اطرافش تُرش بشه و بعد بافت رو، چنددقیقه چَنگ میزنند تا جدا بشه، سپس داخل سبد ریخته و با شستشو، بافتها از سبد خارج میشه
✅✅ اینطوری آب خیــــــلی کمتری مصرف و از
#اسراف پیشگیری میشه
✨ اما فرمایش شما برای استفاده از این آب، برای آبیاری باغچه، خیلی خوبه، منتهی اگر پشه جمع نشه!!🤔 ، اما برای گلدان به احتمال ۹۸% پشه جمع میشه!
☆ مطلب دیشب کانال و
#سوال_کاربران در مورد مصرف تخمخربزه همراه با بافتش(بصورت کامل) برای خوراکدام بود👌
✍
#پویشکشوریخشکالۀدام
🌍
@khoshkalee