. 🧂🥣 ۲ 🌱 مقدمه: اینجا ، مطلب اول: اینجا 🟠 شکل زردچوبه‌ قبل‌از آسیاب‌شدن، مثل تصویر فوق هست؛ و به دو روش آماده می‌شود 🔸۱_ جنس زردچوبه‌، بسیار سخت و سفت است؛ برای سبُک‌شدن و امکان آسیاب‌کردن در منزل، آن‌ها در یک قابلمه‌ی بسیار کوچک (مثل قابلمه‌ی نوزاد) ریخته و داخل آن روغن می‌ریزیم تا حدی که زردچوبه‌ها زیر روغن قرار بگیرد. سپس با کمترین حدِ شعله‌ی اجاق(که روغن نسوزد)، به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه می‌پزیم... که زردچوبه پُف‌ می‌کند و سبک می‌شود! 🔸سپس آبکش فلزی یا صافی فلزی را روی ظرفی قرار داده، و زردچوبه‌ها را با کفگیر یا چنگال، از روغن کشیده و داخل صافی بریزید تا روغن آن خارج شود. پس از سرد‌شدنِ کامل، کمی با هاونگ نیم‌کوب کرده(تا آسیاب نَشکند) و سپس آسیاب کنید. 🌟این نوع زردچوبه‌، بسیـــــار پربرکت و همچنین خوشرنگ است، چون در اثر سرخ‌شدن و پف‌کردن، حجم‌ آن چندبرابر می‌شود!! 🟠 روش دوم: 🔸 اگر به هر دلیلی امکان تهیه با روش قبلی را ندارید، یا... ؛ زردچوبه را به صورت فله‌ای و آسیاب‌نشده، مثل تصویر فوق، از عطاری‌هایی که آسیاب مخصوص و بزرگ دارند، خریداری کرده و به خودشان بگویید آسیاب کنند. همه عطاری‌ها این آسیاب را ندارند... هزینه‌ی خیلی کمی هم بابت آسیاب‌کردن می‌گیرند. 🌍 @khoshkalee