.
🧂🥣
#ادویۀ_بهداشتی_و_بدونپسماند ۲
🌱 مقدمه:
اینجا ، مطلب اول:
اینجا
🟠 شکل زردچوبه قبلاز آسیابشدن، مثل تصویر فوق هست؛ و به دو روش آماده میشود
🔸۱_ جنس زردچوبه، بسیار سخت و سفت است؛ برای سبُکشدن و امکان آسیابکردن در منزل، آنها در یک قابلمهی بسیار کوچک (مثل قابلمهی نوزاد) ریخته و داخل آن روغن میریزیم تا حدی که زردچوبهها زیر روغن قرار بگیرد. سپس با کمترین حدِ شعلهی اجاق(که روغن نسوزد)، به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه میپزیم...
که زردچوبه پُف میکند و سبک میشود!
🔸سپس آبکش فلزی یا صافی فلزی را روی ظرفی قرار داده، و زردچوبهها را با کفگیر یا چنگال، از روغن کشیده و داخل صافی بریزید تا روغن آن خارج شود.
پس از سردشدنِ کامل، کمی با هاونگ نیمکوب کرده(تا آسیاب نَشکند) و سپس آسیاب کنید.
🌟این نوع زردچوبه، بسیـــــار پربرکت و همچنین خوشرنگ است، چون در اثر سرخشدن و پفکردن، حجم آن چندبرابر میشود!!
🟠 روش دوم:
🔸 اگر به هر دلیلی امکان تهیه با روش قبلی را ندارید، یا... ؛ زردچوبه را به صورت فلهای و آسیابنشده، مثل تصویر فوق، از عطاریهایی که آسیاب مخصوص و بزرگ دارند، خریداری کرده و به خودشان بگویید آسیاب کنند. همه عطاریها این آسیاب را ندارند... هزینهی خیلی کمی هم بابت آسیابکردن میگیرند.
#آشپزخانۀ_بهشتی
#خرید_فلهای
#پلاستیک_قاتل_خاموش
#احیای_سبکزندگی_اسلامی
✍
#پویشکِشوریخشکالۀدام
🌍
@khoshkalee