مواد لازم برای کیک: پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره تخم مرغ چهار عدد شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه آرد سفید دو پیمانه بکینگ پودر  دو قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری زعفرون دمکرده یک قاشق غذاخوری مواد لازم برای كرم داخل کیک مثل كرم پيراشکی : يك پيمانه شیر (آب) يك پيمانه شكر نصف پيمانه آرد یک چهارم قاشق چايخوري وانيل طرز تهیه: ابتدا کرم داخل کیک رو آماده میکنم كه از دما بیفته . به اين ترتیب كه همه مواد رو بجز وانيل مخلوط کرده و روي گاز با شعله ملايم میذارم و مرتب هم میزنم تا مثل فرنی ، غليظ بشه و بوی خامی آرد بلند بشه و اصطلاحا آرد بپزه . آخر هم وانيل رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میدارم . چون وانیل اگه حرارت بخوره ، تلخ میشه . تا کرم از دما بیفته ، کیک رو آماده میکنم . تخم مرغ ، شکر و پودر هل را حدود پنج دقیقه با دور تند همزن هم میزنم تا کاملا کرم رنگ ، حجیم و کشدار بشه . حالا به ترتیب ماست ، روغن و زعفرون رو اضافه کرده و مجدد در حد یکدست شدن مواد با دور کند میزنم . نهایتا آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و در حد مخلوط شدن ، با همزن دستی ، هم میخوره . قالب دلخواه رو با روغن جداکننده چرب کرده ( یا کاغذ روغنی گذاشته ) و نصف مایه کیک رو میریزم و بعد کرم آماده شده با کمک قیف پلاستیکی وسط مایه کیک ریخته میشه ( طوری که دورش خالی باشه ) و در آخر نیمه دوم مایه کیک رو ریخته و روش رو صاف میکنم . توجه داشته باشین که کرم داخل کیک نه خیلی شل باشه که داخل مایه کیک نفوذ کنه و نه خیلی سفت که ته نشین بشه و بعد از پخت ، وسط کیک قرار نگیره . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه میپزه . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . کرم داخل کیک ، بعد از پخت و خنک شدن کیک ، بسته میشه . پس نگران شل بودنش حین پخت کیک نباشین .  روی کیک رو با گاناش ، خلال پسته و گل محمدی تزئین و سرو کردم . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین. نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕