سه ونیم لیوان اب و نصف لیوان نشاسته گل(گندم) و یه لیوان شکر رو باهم مخلوط تا نشاسته کامل حل بشه و گلوله نمونه و روی حرارت ملایم میزاریم و همزده تا بجوشه و خامی نشاسته گرفته بشه حدود نیم ساعت، و زعفرون دم کرده ریخته و نصف لیوان گلاب ریخته و مجدد همزده و حداقل ده الی یک ربع مجدد روی حرارت میزاریم بمونه تا مواد قوام بیاد و کمی خلال بادام داخلش ریخته و از حرارت برداشته و تو ظرف مورد نظر ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد تزیین و نوشجان.... دوست داشتید میتونید کمی شربت توت فرنگی بهمراه گلاب بریزید تا صورتی بشه... شبیه مسقطی هست با کمی اختلاف ... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕