یه پلوی خوشمزه ی سنتی و اصیل ایرانی آوردم براتون😋این پلو جزو یکی از قدیمی ترین سبزی پلوهای ایرانیه که بصورت دم پختک درست میشد. فوق العاده خوشمزس.😍
این پلو با تخم مرغ معمولا سرو میشده ولی من کمی جوجه برا کنارش درست کردم.
#پلوپیازچه
#کوکوپیازچه
این مقدار برا چهار نفر کافیه.
مواد لازم برا پلو: پیازچه ۱۰۰ گرم.زردچوبه کمی. برنج ۳ پیمانه. مرغ در صورت تمایل ۲۰۰ گرم.
کره دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه: ✅برنج رو آبکشی کنید. پیازچه رو به اندازه ای که تو کلیپ بهتون نشون دادم حتما ریز کنید💫اندازه ریز کردن پیازچه خیلی مهمه .
✅پیازچه رو تو کره ذوب شده ریخته با زردچوبه و سریع از رو حرارت بردارید و لابلای برنج تو قابلمه بریزید✅ اگه دوست دارید مرغ ریز شده رو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید و لابلای برنج بریزید یا موقع سرو کنار برنج بزارید.
✅میتونید مقدار پیازچه رو بیشتر کنید کاملا سلیقه ای هست.
✅سایز پیازچه درشت خرد شه و سریع از رو حرارت بردارید که حالت له و وارفته تو پلو پیدا نکنه.
مواد لازم برا کوکو: پیازچه ۲۰۰ گرم. اسفناج ریز شده ۳ قاشق غذاخوری. نمک فلفل سیاه زردچوبه و ادویه کاری(قابل حذف) مقدار لازم. تخم مرغ ۳ عدد. سیر در صورت تمایل دو حبه. آرد جو یا سوخاری یک قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:✅ پیازچه رو حتما به اندازه ای که تو کلیپ نشون دادم ریز خرد کنید (اندازه ریز کردن پیازچه تو کیفیت این کوکو خیلی تاثیر داره).
حالا همه مواد رو خوب مخلوط کنید✅ تو تابه روغن ریختید کمی داغ شد مواد رو بریزید و درش رو بزارید رویه ببنده و زیرش کمی تغییر رنگ بده برگردونید و برش بزنید و درش روببندید بزارید با حرارت کم طرف دیگه سرخ شه و مغز پخت شه میتونید مغز گردو بزنید.
🔸یه تابه متوسط استفاده کردم برا این مقدار مواد.
🔸اگه پیازچه رو با خرد کن برقی خرد کنید کوکو حالت لزج پیدا میکنه پس حتما با چاقو ریز شه.
🔸اسفناج رو میتونید حذف کنید ولی تیزی پیازچه رو میگیره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر