#خورشت_کدو_مسما😋
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم( من از گوشت بوقلمون استفاده کردم)
پیاز ۱ عدد
کدو سبز ۶ عدد
آبغوره ۳ ق غذا خوری(من از غوره استفاده کردم)
رب ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد(دلخواه)
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم(دلخواه)
ابتدا کدو ها را خوب بشورید و اگر پوست خوبی دارد می توانید پوستش را جدا نکنید و با همان پوست برش بزنید سپس داخل تابه با مقداری نمک سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را که بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه زردچوبه و روغن تفت داده تا سبک شود سپس در ادامه گوشت های خرد شده را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه و ادویه کاری و دارچین تفت دهید تا گوشت ها تغییر رنگ دهند.
در ادامه رب را افزوده و به همراه گوشت تفت دهید تا رب خوش رنگ شود سپس چند لیوان آبجوش بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.
وقتی گوشت کاملا پخته شد، گوجه ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه کدو های سرخ شده و زعفران و آبغوره را افزوده و در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و در هنگام سرو کدو و گوجه را در یک سمت ظرف و گوشت را در سمت دیگر قرار داده و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر