😋 مواد لازم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم( من از گوشت بوقلمون استفاده کردم) پیاز ۱ عدد کدو سبز ۶ عدد آبغوره ۳ ق غذا خوری(من از غوره استفاده کردم) رب ۲ ق غذا خوری گوجه فرنگی ۲ عدد(دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم(دلخواه) ابتدا کدو ها را خوب بشورید و اگر پوست خوبی دارد می توانید پوستش را جدا نکنید و با همان پوست برش بزنید سپس داخل تابه با مقداری نمک سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را که بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه زردچوبه و روغن تفت داده تا سبک شود سپس در ادامه گوشت های خرد شده را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه و ادویه کاری و دارچین تفت دهید تا گوشت ها تغییر رنگ دهند. در ادامه رب را افزوده و به همراه گوشت تفت دهید تا رب خوش رنگ شود سپس چند لیوان آبجوش بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم پخته شود. وقتی گوشت کاملا پخته شد، گوجه ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه کدو های سرخ شده و زعفران و آبغوره را افزوده و در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و در هنگام سرو کدو و گوجه را در یک سمت ظرف و گوشت را در سمت دیگر قرار داده و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕