مواد لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
بادمجون ۱کیلو
گوجه نیم کیلو
پیاز ۱عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ
نمک.فلفل.زرد چوبه.زعفران.ابغوره به مقدار لازم
ابتدا بادمجون هارو پوست میگیریم و به مدت ۱ ساعت داخل اب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه
به گوشت چرخ کرده نمک، زرد چوبه و فلفل رو میزنیم و کمی ورز میدیم و بعد به اندازه یک گردوی کوچیک گرد میکنیم
پیاز نگینی رو تفت میدیم سبک که شد گوشت ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم که خوب سرخ بشه
وقتی که گوشت ها سرخ شد نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم
یک لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم که خوب بپزه
بادمجون ها رو ابکش میکنیم یک لایه نازک ماست به دوطرف بادمجون میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و بعدش گوجه رو هم سرخ میکنیم
حالا گوجه رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم که چنتا جوش بزنه و کمی نرم بشه بعد از این مدت بادمجون رو اضافه میکنیم و میزاریم کمی بپزه حواستون باشه که له نشه
۵دقیقه اخر کمی زعفران اضافه کنید
برای چاشنی هم یا غوره و یا ابغوره اضافه کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘