فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوشت چرخ کرده نیم کیلو بادمجون ۱کیلو گوجه نیم کیلو پیاز ۱عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ نمک.فلفل.زرد چوبه.زعفران.ابغوره به مقدار لازم ابتدا بادمجون هارو پوست میگیریم و به مدت ۱ ساعت داخل اب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه به گوشت چرخ کرده نمک، زرد چوبه و فلفل رو میزنیم و کمی ورز میدیم و بعد به اندازه یک گردوی کوچیک گرد میکنیم پیاز نگینی رو تفت میدیم سبک که شد گوشت ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم که خوب سرخ بشه وقتی که گوشت ها سرخ شد نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یک لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم که خوب بپزه بادمجون ها رو ابکش میکنیم یک لایه نازک ماست به دوطرف بادمجون میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و بعدش گوجه رو هم سرخ میکنیم حالا گوجه رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم که چنتا جوش بزنه و کمی نرم بشه بعد از این مدت بادمجون رو اضافه میکنیم و میزاریم کمی بپزه حواستون باشه که له نشه ۵دقیقه اخر کمی زعفران اضافه کنید برای چاشنی هم یا غوره و یا ابغوره اضافه کنید آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘