پاناکوتا دلبر دالبری
شیر: ۳ لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
خانه صبحانه: ۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی)
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
نکات جدید:
1. برای اینکه پودر کاکائو راحتتر با مواد ترکیب بشه من با نصف فنجون آب جوش ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم.
2. آموزش بن ماری کردن ژلاتین داخل هایلایت پیج هست.
3. برای خامه زدن من از ماسوره سلطان سایز بزرگ استفاده کردم.
4. گل های روی دسر هم از شکلات سفید درست شدن.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘