🌸مواد  لازم Ⓜ️ارد              ۵۰۰گرم Ⓜ️شکر            ۵۰گرم Ⓜ️روغن مایع    ۷۰گرم Ⓜ️اب             ۱۰۰گرم Ⓜ️تخم مرغ         ۲عدد Ⓜ️زرده تخم مرغ    ۱عدد Ⓜ️مایه خمیر        ۱۰گرم (یک سوم پیمانه اب ولرم برای عمل اوردن خمیر مایه) Ⓜ️نمک نصف قاشق چای خوری Ⓜ️ابلیمو نصف دربش 🌸اماده کردن مایه خمیر: Ⓜ️یه ظرف تمیز رو  یکم اب ولرم داخلش میریزیم مایه خمیر و یه کوچولو شکر  اضافه میکنیم بادست کاملا هم میزنیم تا کاملا حل بشه چند دقیقه  میزاریم استراحت کنه وقتی  پف کرد یه کوچولو  ارد بهش اضافه کنید  هم بزنید بزارید کنار  تا کاملا پف کنه و بیاد بالا 🌸طریقه  درست کردن خمیر Ⓜ️همه موادو  غیر ارد و مایه خمیر   داخل میکسر میریزیم هم میزنیم 🌸من (نگار ) یه مقدار خیلی کم وانیل هم زدم بعدش مایه خمیر و اردم اضافه و میکسر را روشن کن  بایست یه خمیر نچندان شل و نچندان سفت بدست بیاد چه جور بگم  خمیر  یه کوچولو  سفت باشه بهتره 🌸مدل دادن به خمیر Ⓜ️پس از چند دقیقه استراحت مث عکسها خمیر رو پهن کرده  و قالب میزنیم ⚫️یه مدلش قالب اصلی پیراشکی ه  گرد و یه سوراخ وسطش ⚫️مدل زردالو   که با قالب گرد  کوچولو  زده میشه 🌸استراحت و پف کردن گله ها Ⓜ️داخل دیس کاغذ میزاریم  و روی  کاغذ ارد میپاشیم  سپس  گله های هر  مدل  رو  داخل دیس میچینیم  و میزاریم استراحت کنه  و پف کنه دوستان پفش نباید زیاد از  حد  باشه چون هنگام  سرخ کردن ورچولوسیده میشه چی بگم به اصطلاح چوروک میشه 😅😂 🌸سرخ  کردن  پیراشکی Ⓜ️تابه رو به ارتفاع  ۴ سانتیمتر پر روغن کنید سپس بزارید  رو  شعله داغ داغ  که شد  شعله  رو کمترش کنید  گله های پیراشکیا خصوصا مدل گرد و خرچنگی رو  با دست بزارید درون روغن  و با انبر هر وقت قسمت داخل روغن سرخ شد برشون گردونید  تا اینور گله ها هم سرخ بشه سپس از روغن خارج کنید 🔴توجه کنید  نزارید پیراشکی ها زیاد  سرخ بشه و رنگ  سیاه بگیره مدل زردالو  رو میتونید همشو  یباره بریزید داخل روغن و با کف گیر بلافاصله هی تکون تکون بدید  تا دو طرف ش  سرخ بشه 🌸بارکش کردن پیراشکی Ⓜ️پس از  اینکه پیراشکی ها  سرد شدند شربت رو گرمش  کنید   پیراشکی ها رو  داخل بار  بریزید   و سریع درش بیارید  و بعدش  میل کنید 🌸شربت یا بار  Ⓜ️شکر          2/5kilo Ⓜ️آب            900g Ⓜ️جوهر لیمو   نصف قاشق چای خوری ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Ⓜ️گلاب         100g Ⓜ️اب و شکر رو بزارید روشعله  تا جوش بباد دراین زمان  رویه ی  آب وشکر ، کف هاش و حباب هاش  میره کنار  و شفاف میشه از این زمان به بعد    ۳دقیقه دیگه  بجوشه جوهر لیمو  رو بهش بدید  خاموشش کنید سپس  گلاب رو هم اضافه کنید  هم بزنید  بزارید  سرد   بشه معمولا  یه روز جلوتر  بار یا شربت رو  اماده میکنند   هر زمانی که خاستید استفاده کنید    دوباره گرمش  کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕