مواد لازم: شیر دو لیوان انبه یک عدد بزرگ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه  100 گرم ( نصف پاکت خامه صورتی) پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری شکر  80 گرم (یک سوم لیوان) ( قسمت سفید) شیر یک لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه  صبحانه 80 گرم پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری شکر 50 تا 60 گرم شیر ، خامه ، وانیل ، شکر و پودر ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند ، ژلاتین حل شود اما مواد جوش نیاید.  شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. انبه را پوره کنید و به مواد  اضافه کنید مخلوط کنید تا مواد یکدست شود . در صورت نیاز مواد را از صافی رد کنید که مواد دسر صاف و یکدست شود . قالب را چرب کرده نصف مواد در قالب ریخته و اجازه میدهیم تا نیم بند شود بعد از اینکه مواد نیم بند مواد پاناکوتا وانیلی را ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا نیم بند شود و در آخر مابقی مواد پاناکوتا انبه را در قالب ریخته و قالب را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد. برای تهیه پاناکوتا وانیلی شیر،  شکر ،خامه ، وانیل و ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مواد مخلوط شود اما نجوشد . ژلاتین باید کاملا حل شود . کنار گذاشته تا خنک شود و داخل قالب بریزید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕