کیک گلاب
مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ تا
آرد : ۲۲۰ گرم (یک لیوان فرانسوی سرپر)
شکر : ۱۷۰ گرم (یک لیوان سرخالی)
روعن : ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
ماست سفت و شیرین : ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
گلاب : یک چهارم لیوان
وانیل : ۵ قطره
بیکینگ پودر : ۱ ق چ
عسل یا شربت بار جهت رومال کیک
دمای فر برقی ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی : ۲۰۰ درجه
مهلت پخت : ۱۵ دقیقه
تمام مواد به دمای محیط برسه
ارد و بیکینگ پودرو مخلوط و سه بار الک میکنیم.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘