فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گلاب مواد لازم: تخم مرغ : ۳ تا  آرد : ۲۲۰ گرم (یک لیوان فرانسوی سرپر) شکر : ۱۷۰ گرم (یک لیوان سرخالی) روعن : ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) ماست سفت و شیرین : ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) گلاب : یک چهارم لیوان وانیل : ۵ قطره بیکینگ پودر : ۱ ق چ عسل یا شربت بار جهت رومال کیک دمای فر برقی ۱۸۰ درجه دمای فر گازی : ۲۰۰ درجه مهلت پخت : ۱۵ دقیقه تمام مواد به دمای محیط برسه ارد و بیکینگ پودرو مخلوط و سه بار الک میکنیم. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘