مواد لازم: آرد سفید    ۱ و یک چهارم پیمانه شکر    ۱ پیمانه سرخالی تخم مرغ   ۴ عدد روغن مایع   یک چهارم پیمانه شیر ولرم   یک چهارم پیمانه(من شیر نداشتم جایگزین گلاب زدم) وانیل    نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر    نصف قاشق غذاخوری آب جوش    ۳قاشق غذا خوری طرز تهیه: زرده ها را به همراه وانیل کمی میزنیم... شکر را کم کم اضافه کرده و میزنیم... سپس آب جوش را اضافه کرده و میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود... سپس شیر ولرم را افزوده و مجدد میزنیم... روغن را اضافه کرده و یک دور میزنیم... آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و در سه مرحله اضافه میکنیم... سفیده های تخم مرغ را با همزن میزنیم تا حالت ابری بگیرد؛ به مواد اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم... کف قالب سایز ۲۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخلش میریزیم... قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهیم تا کیک بپزد... وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کنید... نکته: 🔴برای شکلاتی کردن کیک دو قاشق از ارد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید،من اینبار ساده درست کردم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕