13.48M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بورک اسفناج وپنیر اسفناج: به دلخواه پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم🧀 گردو: ۵ عدد خمیر یوفکا کره آب شده: ۱۰۰ گرم 🧈 زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد🥚 سیاه‌دونه (یا کنجد): برای تزیین دمای فر: ۱۸۰ درجه زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فر‌ها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت) پنیر لبنه‌ی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامه‌ای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامه‌ای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘