#نان_شیر_عسلی 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
آرد نان ۳۵۵ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
شیر عسلی ۱۱۵ گرم
مایه خمیر ۶ گرم یا ۲ ق چ
وانیل کمی
نمک ۳ گرم یا ۱/۲ ق چ
کره ۳۰ گرم
رومال : تخم مرغ یک عدد
وانیل مایع یک ق چ
ابتدا شیر ولرم و شیر عسلی رو مخلوط میکنیم .
مایه خمیر رو اضافه و هم میزنیم (مایه خمیرم سالم بود و مستقیم به موادم اضافه کردم ) .
وانیل رو هم میریزیم .
کمی از ارد رو نگه میداریم چون ممکنه همش استفاده نشه و بقیه شو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
در همین حین نمک رو هم اضافه میکنیم .
خمیر بدست اومده رو بیست دقیقه استراحت میدیم اگه هوا گرم بود بذارین یخچال .
بعد استراحت شروع به ورز دادن خمیر میکنیم .
قدری که صاف شد
کره رو بهش اضافه کرده و به خورد خمیر میدیم و ورز میدیم تا جاییکه که خمیر صاف و یکدست بشه .
در حین ورز دادن اگه نیاز بود کم کم بهش ارد اضافه کنین (۳۰ گرم از ارد دستور برای من اضافه اومد ) .
سعی کنید با ورز به اندازه و صحیح چسب خمیر رو بگیرید نه با اضافه کردن
آرد .
خمیری که خوب ورز بخوره به محض برش سریع شکفته میشه .
حالا خمیر رو استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه و ور بیاد .
بعد استراحت
با چند ورز هوای داخل خمیر رو خارج کرده و پفش رو میگیریم .
شش چونه از خمیر میگیریم و دوباره ده دقیقه ایی بهش استراحت میدیم .
بعد استراحت از اولین خمیری که چونه کردیم شروع کرده و مطابق فیلم فرم میدیم و در قالب چرب شده یا سینی میذاریم و دو بار رومال میزنیم .
سپس با یک تیغ تیز یا چاقو برشهایی روی خمیر میزنیم .
و دوباره استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه ( من در فر خاموش ۴۵ دقیقه استراحت دادم ) .
بعد در فر برقی ۱۷۵ درجه داغ طبقه وسط به مدت تقریبی۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم تا روی نون برشته و مغز پخت شد .
شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین .
نون که از فر دراومد بذارین روی توری و یه پارچه نخی هم روش بکشین تا خنک بشه بعد به اندازه مصرف روزانه بردارین و بقیه شو فریز کنین .
قاشقها استاندارد قنادیه .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر