🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 آرد نان  ۳۵۵ گرم شیر  ۱۸۰ گرم شیر عسلی  ۱۱۵ گرم مایه خمیر  ۶ گرم  یا ۲ ق چ وانیل  کمی نمک  ۳ گرم  یا ۱/۲ ق چ کره  ۳۰ گرم رومال : تخم مرغ  یک عدد وانیل مایع  یک ق چ ابتدا شیر ولرم و شیر عسلی رو مخلوط میکنیم . مایه خمیر رو اضافه و هم میزنیم (مایه خمیرم سالم بود و‌ مستقیم به موادم اضافه کردم ) . وانیل رو هم میریزیم . کمی از ارد رو نگه میداریم چون ممکنه همش استفاده نشه و بقیه شو اضافه میکنیم و هم میزنیم . در همین حین نمک رو هم اضافه میکنیم . خمیر بدست اومده رو بیست  دقیقه استراحت میدیم اگه هوا گرم بود بذارین یخچال . بعد استراحت شروع به ورز دادن خمیر میکنیم . قدری که صاف شد کره رو بهش اضافه کرده و به خورد خمیر میدیم و‌ ورز میدیم تا جاییکه که خمیر صاف و یکدست بشه . در حین ورز دادن اگه نیاز بود کم کم بهش ارد اضافه کنین (۳۰ گرم از ارد دستور برای من اضافه اومد ) . سعی کنید با ورز به اندازه و صحیح چسب خمیر رو بگیرید نه با اضافه کردن آرد . خمیری که خوب ورز بخوره به محض برش سریع شکفته میشه . حالا خمیر رو استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه و ور بیاد . بعد استراحت با چند ورز هوای داخل خمیر رو خارج کرده و پفش رو میگیریم . شش چونه از خمیر میگیریم و دوباره ده دقیقه ایی بهش استراحت میدیم . بعد استراحت از اولین خمیری که چونه کردیم شروع کرده و مطابق فیلم فرم میدیم ‌‌و در قالب چرب شده یا سینی میذاریم و دو بار رومال میزنیم . سپس با یک تیغ تیز یا چاقو برش‌هایی روی خمیر میزنیم . و دوباره استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه ( من در فر خاموش ۴۵ دقیقه استراحت دادم ) . بعد در فر برقی ۱۷۵ درجه داغ طبقه وسط به مدت تقریبی۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم تا روی نون برشته و مغز پخت شد . شما با توجه به فر خودت دما و  زمان رو بده . برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین . نون که از فر دراومد بذارین روی توری و یه پارچه نخی هم روش بکشین تا خنک بشه بعد به اندازه مصرف روزانه بردارین و بقیه شو فریز کنین . قاشقها استاندارد قنادیه . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕