موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر