#کیک_برگردان_موز
مواد کارامل
شکر ۱۲۰گرم
کره دو ق غ
مواد کیک:
موز بزرگ ۳عدد
ارد ۳۰۰گرم
کره ۱۶۰گرم
موز دوعدد بزرگ
ماست ۳/۴پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵قاشق چ
شکر ۱۵۰گرم
برای کارامل ۱۲۰ گرم شکر روتو قالبی که میخواین کیک و داخلش بپزین بریزید وروی حرارت خییییلی کم بزارید تا کاملا حل بشه بعد به هیچ وجه هم نزنید
وقتی شکر ذوب شد دو قاشق کره رواضافه سریع هم بزنید وقتی قشنگ مخلوط شد از رو حرارت بردارید
موز رو از وسط به سه قسمت تقسیم کنید
و بچینید ته قالب
حالا بریم سراغ مواد کیک
شکر و کره ووانیل را ده دقیقه خوب بزنید تا سفید بشه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید
و هرکدامکه اضافه کردید یک دقیقه بزنید
سپس ماست را اضافه کرده و در اخر ارد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب با لیسک مخلوط کنید و روی موز ها بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰بمدت ۴۵دقیقه بعد این مدت با خلال تست کنید اگر پخت از فر دربیارید و دورشو با چاقو ازادکنید وداخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر