. : گوشت قرمز ۵۰۰ گرم، خلال بادام 200 گرم، زرشک سیاه یک پیمانه،رب سه قاشق غذا خوری سر پر، پیاز یک عدد درشت ادویه جات به میزان لازم(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک،چوب دارچین) برای این خورش خوشمزه من از شب قبل خلال بادامم رو گذاشتم داخل آب خیس بخوره و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم ریختم داخلش،روز بعد حدود دو ساعت جدا گذاشتم بپزه بعد رفتم سراغ گوشتها که ریز خردشون کرده بودم (باید ریز تر از خورش های دیگه باشه)با یه مقدار آب گذاشتمش رو شعله گاز حدود پنج دقیقه بعد اون آب رو ریختم تاضایعات گوشت از بین بره و رنگ خورشتم شفاف بشه،بعدگوشت رو کنار گذاشتم و داخل همون قابلمه یک عدد پیاز درشت رو بصورت نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم تا جایی که پیازها سبک و شیشه ای شدن بعد گوشت رو اضافه کردم و به میزان لازم زردچوبه و فلفل اضافه کردم و تفت دادم سه قاشق سر پر رب بهش اضافه کردم بعد که حسابی تفت خوردن و رب هم کاملا رنگ باز کرد در نهایت تا نصفه قابلمه بهش آب جوشیده اضافه کردم و ۴ عدد لیمو و ۲ تکه بزرگ چوب دارچین هم انداختم داخلش و در قابلمه رو گذاشتم ده دقیقه بعد هم خلال بادام رو که جدا گذاشته بودم بپزه رو بهش اضافه کردم و چند ساعتی گذاشتم خورشم بپزه تا موقعی که گوشت ها حسابی ترد و نرم بشن در اواخر پخت هم سه قاشق زعفران دم کرده و دو قاشق گلاب و نمک هم به خورشت اضافه کردم و ده دقیقه آخر هم قبل از اینکه بخوام شعله رو خاموش کنم زرشک سیاه رو با یه مقدار روغن حیوانی تفت دادم و به خورش اضافه کردم. نکته:خلال بادام هرچقدر هم بپزه له یا شکسته نمیشه به همین دلیل من به خاطر اینکه سفتیش زیاد زیر دندون احساس نشه به صورت جدا هم یه مقدار میزارم بپزه و در همون ابتدای کار به خورشتم اضافه میکنم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕