خورش بامیه اول از همه پیاز رو کمی تفت بدید بهش دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید  و بعد گوشت تفت بدید گوشت بهتره با استخوان باشه که خورش چرب و چیلی بشه بعد نوبت اضافه کردن لپه است کمی تفت میدم همراه زردچوبه و فلفل و ادویه خورش آب جوش بهش اضافه میکنم و میگذارم دوساعت تا کامل بپزه بعد رب رو تفت دادم و بهش اضافه کردم حالا توی تابه بامیه ها رو همراه کمی روغن و نمک و آبلیمو تفت بده و به خورش اضافه کن یکساعت بمونه کافیه و خورشت ما آماده است همین قدر لذیذ و خوشمزه نکته‌☺️⁩ساقه ی بامیه رو از ته نگیرید که لزج نشه نکته😊بامیه رو حتما تفت بدید با آبلیمو هم بوی بد اون از بین می‌ره هم باعث میشه بامیه ها توی خورش سالم بمونه و ظاهرش رو از دست نده پ.ن ما خودمون بامیه رو بدون لپه میپزیم ولی این سبک مال مردم جنوب کشور و خوبیش اینه که بچه ها بامیه دوست نداشتن لپه ها رو خوردن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕