کیک روسی🍰☕🤗
گنجایش لیوان استفاده شده 250 m.l است. گنجایش استکان استفاده شده 125 m.l است.
✅مواد لازم برای خمیر :
کره 200 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
شکر 1 استکان
تخم مرغ 2 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد 3 لیوان
✅مواد میانی :
پنیر خامه ای 1 کیلو گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پودینگ وانیلی 2 بسته
کره 200 گرم
پوست لیمو 1 عدد
کنسرو نارنگی 1 عدد
اندازه قالب کمربندی 36×24 cm است.
✅طرز تهیه :
ابتدا کره ، تخم مرغ ، بکینگ پودر ، شکر و کاکائو را در دمای محیط در ظرفی ریخته با هم مخلوط کرده ورز دهید.آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
کاغذ روغنی را کف قالب کمربندی بیندازید و گیره آنرا ببندید.
از نصف بیشتر خمیر را داخل قالب بریزید و داخل قالب فشار دهید.هم کف و هم کناره ها را خوب فشار دهید.نصف دیگر خمیر را برای قسمت بالایی کنار بگذارید.
برای فیلینگ ، کره را ذوب کرده کنار بگذارید تا خنک شود.پنیر خامه ای ، شکر ، تخم مرغ و پودینگ وانیلی ، کره ذوب شده و در آخر پوست رنده شده لیمو را در کاسه همزن بریزید و خوب مخلوط کنید.مواد را در قالب کمربندی ریخته و پخش کنید تا سطحش صاف و یکدست شود.1 نارنگی پوست گرفته را ریز کرده و روی آن بچینید ویا از کنسرو نارنگی استفاده کنید.با کمک چاقو داخل مواد فشار دهید.خمیر کاکائویی کوچکی که جدا کردیم را با دست تکه تکه کنید و روی آن قرار دهید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه با حرارت از بالا و پایین به مدت 1 ساعت بپزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر