کیک شاتوت ارد۲ و۱/۴ پیمانه+ دو قاشق غذاخوری برای غلطوندن شا توت ها شکر ۱و۲/ ۱ پیمانه روغن مایه  ۳/ ۱ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد شاتوت ۵ / ۱ پیمانه ماست پر چرب ا پیمانه سر خا لی بکین پودر یک ق چ خ رنده پوست لبمو ۱ ق چ خ طرز تهیه ابتدا ارد رابه همراه بکین پودرسه بار الک کنید شاتوت ها را با دو قاشق ارد اغشته ارد اضافه رو دور بریزید تخم مرغها را به همراه شکر حدودا شش دقیقه با دور تند همزن بزنید کاملا سبک شه بعد روغن مایه وماست را به ترتیب بریرید در حد مخلوط شدن ارد را با لیسک در سه مرحله از یک جهت شاتوت ها را اضافه کنید قالب را با روغن جامد کمی چرب کنید نیم سانت از دیواره قالب وکف قالب فر از قبل گرم کنید طبقه پایین فر دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت پنجاه وپنج بستگی به دمای فر شماست 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕