خوراک_لوبیا
خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ
لوبيا چیتی 4 پیمانه
قارچ بميزان لازم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید
لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالا تر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد.
در فاصله ای که لوبیاها در حال پخته شدن هستند، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را هم در حد طلایی شدن سرخ کنید.قارچ رو خرد كرده و تفت ميدهيم. در ادامه رب و ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
پس از اینکه از پخته شدن لوبیا چیتی مطمئن شدید موادی را که تفت داده اید به لوبیا بیافزایید و اجازه بدهید به خوبی لعاب بدهد و خوراک لوبیا چیتی به اصطلاح جا بیافتد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برت