#گراتن_ماکارانی
ماکارونی فرمی......۳۰۰گرم
گوشت چرخ کرده.....۱۵۰ گرم
پیاز.....۱عدد درشت
هویج.....۱عدد متوسط
قارچ.....۶عدد متوسط
فلفل دلمه ای......۱عدد
رب گوجه فرنگی......۱قاشق غذاخوری
سس بشامل.....۱لیوان
پنیر پیتزا.....۲۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه....به مقدار کافی
زردچوبه و روغن......به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، هویج را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.
حالا قارچ و فلفل دلمه ای به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه آب اضافی قارچ تبخیر شد و فلفل دلمه ای نرم شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شود.
یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده و سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در همین حین یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و کمی نمک به ان اضافه می کنیم.۱قاشق غذاخوری روغن هم داخل آب جوش می ریزیم تا ماکارونی ها به هم نچسبند. حالا ماکارونی را نسبت به زمان پختش که معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می باشد در آب جوش می ریزیم و پس از اینکه پخت با آب سرد آبکشی می کنیم.
حالا یک ظرف مناسب مثل پیرکس انتخاب می کنیم و کف و دیواره های آنرا با روغن کمی چرب می کنیم، در ادامه ماکارونی را کف ظرف به صورت یکدست با قطر یکسان پخش می کنیم و سس بشامل را روی ماکارونی می ریزیم.
حالا مخلوط گوشت چرخ کرده و سبزیجات را روی سس بشامل پخش می کنیم و پس از صاف کردن سطح مایه گوشتی روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا ظرف را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه گراتن پاستای ما تقریبا اماده استف فقط باید حدود ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن کنیم تا پنیر روی گراتن طلایی شود. در پایان گراتن را از فر خارج کرده و پس از اینکه کمی خنک شد برش می زنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر