رولت خامه ای
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
آرد یک پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق چ
وانیل ۱/۴قاشق چ
آبجوش ۳قاشق سوپخوری
ابتدا زرده وسفیده رو جدا کردم .سفیده
رو با دوقاشق شکر میزنیم تا فرم بگیره.
زرده رو همراه با بقیه شکر وانیل تو ظرف دیگه زده تا کرم رنگ بشه آب جوش رو درحال زدن اضافه کردم وخوب زدم تا کشدار وروشن شد.
آرد وبکینگ پودر رو روش الک کردم کمی هم زدم با لیسک بعد سفیده فرم گرفته رو اضافه کردم وکمی با لیسک مخلوط کردم ودر نهایت با همزن برقی یک دور زدم تا یکدست بشه .
تو قالب ۳۰ در۴۰ کاغذ انداختم ومواد رو با کمک پالت تو قالب پخش کردم وتو فر ۲۲۰ درجه به مدت ۸تا۱۰ دقیقه گذاشتم سر ۸ دقیقه چک کنید اگه لازم بود ۲دقیقه بیشتر بزارید.
بعد پخت رو کاغذ بزرگتر از سینی پودر شکر الک کنید رولت رو برگردونید رو ش وآروم رول کنید .بعد با خلمه داخلش کشیدم وروش رو هم با ماسوره شکوفه به صورت تنه درخت تزیین کردم .برگ ها دست ساز وفوندانت رنگ هم خودم زدم به فوندانت سفید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر