طرز تهیه شیرینی چوروس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه شیرینی چوروس شکلاتی
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۱۰ گرم
آب ۱ لیوان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد
پودر دارچین ۱ ق چ
شکر یک دوم لیوان
روش تهیه:
۱ قاشق غذاخوری شکر ، کره ، آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
پس از اضافه کردن آرد مواد را به مدت ۴ت۵ دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید ،کمی از حرارت بیفته بعد تخم مرغ ها رایکی یکی اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.( تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید.)
سپس درون قیف قرار دهید و به شکل کشیده به ارتفاع ۱۰ سانت روی سینی چرب شده با قیف بزنید..
درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.نیم ساعت.بعد درآورده .
داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.( روغن باید داغ باشد تا شیرینی وا نرود.)
پس از اینکه شیرینی سرخ شد روی توری قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، نصف لیوان شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید سپس شیرینی ها را به نوبت داخل شکر و دارچین بغلطانید و سرو کنید
من شکلات بنماری کردم وشیرینی رو داخل شکلات زدم وسرو کردم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر