دستور اولیه این دسر مثل کیک یخچالی هست یعنی همان پودینگ شکلاتی و بیسکوییت پتی بور که من از پودینگ آماده استفاده کردم. فقط در این دسر بیسکوییت پتی بور را کمی خرد کردم و با پودینگ مخلوط کردم سپس نیمی از مخلوط را داخل قالب ریختم که قبلا چربش کرده بودم و بعد یک لایه موز و روی آن گردو خرد شده ریختم و در آخر بقیه مخلوط را پهن کردم. حداقل یک شب داخل یخچال بماند براحتی به صورت قالبی در می آید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕