#پان_اسپانیایی
دستور اولیه این دسر مثل کیک یخچالی هست یعنی همان پودینگ شکلاتی و بیسکوییت پتی بور که من از پودینگ آماده استفاده کردم.
فقط در این دسر بیسکوییت پتی بور را کمی خرد کردم و با پودینگ مخلوط کردم سپس نیمی از مخلوط را داخل قالب ریختم که قبلا چربش کرده بودم و بعد یک لایه موز و روی آن گردو خرد شده ریختم و در آخر بقیه مخلوط را پهن کردم.
حداقل یک شب داخل یخچال بماند براحتی به صورت قالبی در می آید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر